Softwash
Softwash
Softwash

Softwash

Als het gaat om het schoonmaken van de buitenkant van je huis, zijn er verschillende methoden beschikbaar, maar een die de laatste tijd steeds meer aan populariteit wint, is softwash. Softwash is een innovatieve en effectieve manier om vuil, schimmel, algen en andere verontreinigingen van je gevel, dak, terras, en andere oppervlakken te verwijderen. In dit artikel zullen we dieper ingaan op wat softwash is, hoe het werkt en waarom het een uitstekende keuze kan zijn voor je reinigingsbehoeften.

De nieuwe definitie van exterieurreiniging

SoftWash is de nieuwe definitie van exterieurreiniging en dat is het niet zomaar. Vervuiling van een pand bestaat voor 99% uit onder andere algen, mos (groene aanslag) bacteriën, schimmels (zwarte vervuiling). Deze vervuiling wordt gestimuleerd door de buitenlucht en wil zich alleen maar uitbreiden. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de vervuiling bijdraagt aan de afbraak van een pand. Het is daarom erg belangrijk om het exterieur schoon te houden om zo schade aan het pand te voorkomen.

Hoe Werkt Softwash?

Bij softwash wordt eerst een speciale reinigingsoplossing op het te reinigen oppervlak aangebracht. Deze oplossing dringt diep door in het vuil, schimmel, algen en andere verontreinigingen en breekt ze af, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden weggespoeld. Vervolgens wordt het oppervlak voorzichtig afgespoeld met lage druk water om het vuil weg te spoelen en een schoon en fris resultaat achter te laten.

Direct Resultaat

Eén van de grootste voordelen van softwash is het onmiddellijke resultaat. Zodra de reinigingsoplossing is aangebracht en het oppervlak is afgespoeld, zie je direct een aanzienlijke verbetering in de uitstraling van je huis. Dit maakt softwash ideaal voor last-minute opfrisbeurten voor bijvoorbeeld speciale gelegenheden of voor het snel verbeteren van de esthetiek van je woning of bedrijfspand.

Biologisch Afbreekbaar

De reinigingsoplossingen die worden gebruikt bij softwash zijn over het algemeen biologisch afbreekbaar, wat betekent dat ze na gebruik veilig worden afgebroken in de natuur. Dit minimaliseert de impact op het milieu en zorgt ervoor dat je een milieuvriendelijke keuze maakt voor het reinigen van je woning of pand.

Voorkomt Schade aan een Pand

In tegenstelling tot hogedruk reiniging, die soms schade kan veroorzaken aan gevoelige oppervlakken zoals daklijsten, voorkomt softwash schade aan je pand. Door de lage druk en speciale reinigingsoplossingen worden oppervlakken grondig gereinigd zonder het risico op beschadiging, waardoor de integriteit van je woning of pand behouden blijft.

Voordelen van Softwash

– Grondige Reiniging: Softwash reinigt niet alleen het oppervlak maar dringt ook diep door in het vuil en de verontreinigingen, waardoor een grondige reiniging wordt gegarandeerd.
– Veiligheid: Softwash maakt gebruik van chemische reinigingsmiddelen die veilig zijn voor het oppervlak en het milieu en minimaliseert het risico op schade aan je huis.
– Langdurig Resultaat: Softwash verwijdert niet alleen het vuil van het oppervlak maar gaat ook de groei van schimmel, algen en andere verontreinigingen tegen, waardoor de resultaten langer zichtbaar blijven.
– Bescherming: Softwash kan helpen bij het beschermen van de integriteit en levensduur van je huis door schadelijke verontreinigingen te verwijderen die schade kunnen veroorzaken aan je gevel, dak en andere oppervlakken.
– Veelzijdigheid: Softwash kan worden toegepast op een breed scala aan oppervlakken waaronder vinyl, hout, steen, stucwerk en meer, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende reinigingsbehoeften.

Softwash is een veilige, effectieve en milieuvriendelijke reinigingsmethode die uitstekende resultaten oplevert voor het reinigen van de buitenkant van je huis. Of je nu je gevel, dak, terras of andere oppervlakken wilt reinigen, softwash biedt een grondige en langdurige oplossing om je huis er op zijn best uit te laten zien.

Overweeg Softwash voor je volgende reinigingsproject en geniet van een schoon en fris huis dat je trots kunt tonen aan je buurt.

Lees meer over: