Herbruikbare Vuilniszak
Schoonoplevering woonkeuken
schoonmaakspullen op een tafel in een schoonoplevering

Een professionele schoonoplevering komt niet zomaar tot stand. Het vereist een aantal stappen om er voor te zorgen dat de weg van aanvraag tot schoonmaak goed verloopt. De vraag hoe wij precies te werk gaan en wat dit inhoud komt regelmatig voor. In onderstaand stappenplan nemen wij u graag mee in onze werkwijze:


1. Aanvraag: Luisteren naar uw wensen en plannen van een afspraak

Zodra wij uw aanvraag ontvangen, nemen we contact met u op om meer te weten te komen over uw specifieke wensen voor de schoonoplevering. We zullen vragen stellen om de aard en omvang van het project te begrijpen. Samen plannen we een geschikte afspraak in voor een bezichtiging.

2. Bezichtiging: Zo komen wij niet voor verrassingen te staan

Tijdens de bezichtiging komen we naar het pand om de omvang van het schoonmaakproject te beoordelen. We luisteren aandachtig naar uw specifieke behoeften en eventuele bijzondere verzoeken. Indien nodig, maken we aantekeningen van specifieke gebieden die extra aandacht vereisen. Wij bieden een breed scala aan diensten, van het reinigen van de oven tot het schoonspuiten van het terras.

3. Offerte opstellen: Alles op papier zetten en toesturen

Na de bezichtiging stellen we een gedetailleerde offerte op, waarin alle besproken punten en vereisten zijn opgenomen. De offerte bevat een overzicht van de schoonmaakdiensten die wij zullen leveren, de geschatte duur van het project en de kosten. Eventuele voorwaarden en specifieke details worden transparant weergegeven. De offerte wordt naar u verzonden, samen met eventuele aanvullende informatie die relevant kan zijn voor uw besluitvorming.

4. Inplannen afspraak: Afstemmen van de schoonmaakdatum

Na akkoord van de offerte nemen we contact met u op om eventuele vragen te beantwoorden en de details te bespreken. Als u akkoord gaat met de offerte, plannen we de daadwerkelijke schoonmaakafspraak in. We stemmen de datum en het tijdstip af op uw voorkeuren en zorgen ervoor dat alles gereed is voor een efficiënte uitvoering van de schoonmaakwerkzaamheden.

5. Uitvoering: Schoon opleveren van het pand

Wanneer de planning rond is zullen wij, afhankelijk van de omvang van het project, een team van professionals opstellen. Wij zorgen voor de nodige middelen en materialen om er voor te zorgen dat het pand tot in de puntjes wordt schoongemaakt. Desgewenst kan na afloop van de schoonmaak nog een evaluatieronde gelopen worden met de opdrachtgever om er voor te zorgen dat alles naar tevredenheid is uitgevoerd.

Door deze stappen te volgen, streven wij ernaar om een duidelijke en op maat gemaakte offerte te leveren, gevolgd door een gestructureerde planning voor de schoonoplevering van het pand.

Lees meer over: