Werknemer die gietvloer reinigt met éénplaatmachine

 

Een schone en goed onderhouden vloer is essentieel voor de uitstraling en het comfort van elke ruimte. Wij begrijpen het belang van vloeronderhoud en bieden we professionele vloeronderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw vloeren stralend en duurzaam blijven.

Grondige reiniging

Ons team van vloeronderhoudsspecialisten voert een grondige reiniging uit van alle soorten vloeren, waaronder tapijt, hout, laminaat, vinyl, tegels en meer. We gebruiken geavanceerde reinigingsapparatuur en effectieve reinigingsmiddelen om vuil, vlekken en allergenen te verwijderen en een frisse en schone vloer te herstellen.

Vloerbehandeling en bescherming

Naast reiniging bieden we ook vloerbehandeling en -bescherming om de levensduur van uw vloeren te verlengen. Dit omvat het aanbrengen van beschermende coatings, polijsten, waxen en sealen van vloeren om ze te beschermen tegen slijtage, krassen en vlekken. We passen onze behandelingen aan op basis van het type vloer en uw specifieke wensen.

Periodiek onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw vloeren in optimale conditie blijven, bieden we periodiek onderhoudsschema’s die zijn afgestemd op uw behoeften. Ons team zal regelmatig terugkeren om uw vloeren te inspecteren, reinigen en indien nodig behandelen. Dit helpt problemen vroegtijdig te identificeren en te verhelpen, waardoor de levensduur van uw vloeren wordt verlengd.

Werknemer die met een schrob-zuigmachine vloeronderhoud uitvoert in een kantine
Werknemer die de vloer schoonmaakt van school met de stoelen op de tafels

Specialistische vloerbehandeling

Voor specifieke vloertypes, zoals natuursteen, linoleum, hout, parket of gietvloeren bieden we gespecialiseerde vloerbehandelingen. Onze specialisten hebben de kennis en ervaring om deze delicate vloeren te reinigen, polijsten en herstellen zonder schade toe te brengen. We zorgen ervoor dat uw waardevolle vloeren hun natuurlijke schoonheid behouden.

Advies en expertise

Onze vloeronderhoudsspecialisten staan klaar om u advies te geven over het juiste onderhoud en de beste behandeling voor uw vloeren. We begrijpen dat elke vloer uniek is en andere behoeften heeft. We delen graag onze expertise en bieden op maat gemaakte oplossingen om uw vloeren in topconditie te houden.

Stuur ons een email

Plan een offerte afspraak

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2