Werknemer die de vloer schoonmaakt van school met de stoelen op de tafels

Een schone en veilige leeromgeving is essentieel voor het welzijn en succes van studenten en docenten. Onze professionele schoolonderhoudsdiensten zijn ontworpen om een optimale omgeving te creëren waarin leren en groeien centraal staan.

Grondige Reiniging

Ons ervaren team van professionals zorgt voor een grondige en uitgebreide schoonmaak van alle schoolorganen, waaronder klaslokalen, gangen, sanitaire voorzieningen en gemeenschappelijke ruimtes. We verwijderen niet alleen zichtbaar vuil, maar zorgen ook voor een diepe reiniging die ziektekiemen en allergenen minimaliseert.

Gezondheids- en Hygiënebewustzijn

In een schoolsituatie is gezondheid en hygiëne van het grootste belang. We maken gebruik van hoogwaardige schoonmaakmiddelen en -technieken die effectief zijn in het verwijderen van ziektekiemen en het bevorderen van een gezonde omgeving. Onze professionals zijn getraind om te voldoen aan de hoogste normen voor hygiëne en veiligheid.

Vloeronderhoud

Van drukbezochte gangen tot klaslokalen, vloeren in scholen kunnen zwaar belast worden. We bieden vloeronderhoudsdiensten, waaronder reiniging, polijsten en bescherming, om ervoor te zorgen dat uw vloeren duurzaam en glanzend blijven. Dit verlengt de levensduur van uw vloeren en bespaart kosten op lange termijn.

werknemer die de vloer schrobt met een eenplaats schrobmachine
Werknemer die de vloer schoonmaak met een pas op glad bord

Periodieke Schoonmaak

We begrijpen dat scholen dynamische omgevingen zijn met drukke schema’s. Onze periodieke schoonmaakplannen zijn flexibel en aanpasbaar aan uw behoeften. Of het nu gaat om dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse schoonmaak, we zorgen ervoor dat uw school altijd schoon en klaar is voor de volgende lesdag.

Duurzaamheid en Milieubewustzijn

Wij hechten we waarde aan duurzaamheid. We gebruiken milieuvriendelijke schoonmaakproducten en -praktijken om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. Dit zorgt niet alleen voor een gezondere omgeving, maar toont ook aan studenten het belang van verantwoordelijkheid voor onze planeet.

Stuur ons een email

Plan een offerte afspraak

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2