Hoge druk reiniging van een muur

Een schone en goed onderhouden gevel bevordert de uitstraling, duurzaamheid en waarde van elk gebouw. Gevels worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, vervuiling en slijtage, wat na verloop van tijd kan leiden tot vuilophoping, verkleuring en beschadiging. Wij begrijpen het belang van gevelreiniging en bieden professionele oplossingen om uw gevel in optimale staat te houden.

Onze nieuwe manier van reinigen

Door onze nieuwe manier van reinigen wordt niet alleen uw gevel schoon, maar wordt het in de toekomst ook beschermd tegen vuil en aanslag. Hierdoor kunt u langer genieten van een schone gevel. Wij gebruiken een milieuvriendelijk biologisch afbreekbaar middel om uw gevel te reinigen. Lees meer hierover in dit artikel

Esthetische verbetering

Een schone gevel geeft uw gebouw en/of woning een directe visuele upgrade. Verwijdering van vuil, vlekken en aanslag herstelt de oorspronkelijke uitstraling van uw gevel en laat deze weer stralen. Dit draagt bij aan een positieve indruk op bezoekers, klanten en potentiële huurders of kopers, maar uiteraard ook aan uw eigen uitzicht.

Bescherming tegen schade

Vuil en aanslag kunnen de oppervlakken van uw gevel aantasten en in sommige gevallen zelfs permanente schade veroorzaken. wij verwijderen deze schadelijke elementen, waardoor uw gevel beschermd wordt tegen vroegtijdige slijtage, erosie en structurele problemen. Dit verlengt de levensduur van uw gebouw en bespaart op lange termijn reparatiekosten.

foto die gemaakt is voor het reinigen van een buitenzijde van en woning
Foto die gemaakt is na het reinigen van een buitenzijde van een woning

Verbeterde energie-efficiëntie

Vuil en aanslag op uw gevel kunnen de isolatie van uw gebouw belemmeren. Door regelmatige gevelreiniging kan de isolatiewaarde worden behouden, wat resulteert in een betere energie-efficiëntie en lagere energiekosten. Bovendien draagt het bij aan een duurzamere en milieuvriendelijkere omgeving.

Gezondheids- en milieubescherming

Een vuile gevel kan allergenen, schimmels en bacteriën bevatten die een bedreiging vormen voor de gezondheid van bewoners, werknemers en bezoekers. wij verwijderen deze potentieel schadelijke stoffen en bevorderen zo een gezondere leef- en werkomgeving. Bovendien dragen wij bij aan milieubescherming door het gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmethoden en -producten.

Stuur ons een email

Plan een offerte afspraak

mei 2024
ma
di
wo
do
vr
za
zo
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2