Herbruikbare Vuilniszak
Logo op rug van T-shirt werknemer
Onze successen bussen


Terwijl we het afgelopen jaar afsluiten, willen we graag de opmerkelijke reis delen die we hebben doorgemaakt. 2023 was niet zomaar een jaar; het was een jaar van groei, innovatie en het versterken van onze positie. We nemen je graag mee in de hoogtepunten die wij dit jaar hebben mogen meemaken.


Nog Meer Leveren voor de Overname van het Bedrijf

Het afgelopen jaar markeerde een spannende periode van groei voor ons bedrijf. Met de overname in het vooruitzicht hebben we onze inzet verdubbeld om nog meer waarde te leveren aan onze klanten. Ons team heeft hard gewerkt om de kwaliteit van onze diensten te verhogen en onze klanten een naadloze overgang te bieden te midden van deze spannende ontwikkelingen.

Nu Don steeds meer naar de achtergrond stapt, komt Danley meer naar voren. Hij neemt grotendeels van het klantencontact op zich, en de klanten raken hier maar al te graag aan gewend. Na vele positieve reacties kunnen wij met steeds meer trots Danley presenteren als toekomstige eigenaar van Schoonmaakbedrijf van Erven. En uiteraard blijven we zeggen dat Don lang over de schouders zal blijven meekijken, want stilzitten is niet voor hem weggelegd.


Nieuwe Stappen in Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog op onze agenda, en dit jaar hebben we opnieuw grote stappen gezet op dit gebied. Van het verminderen van ons energieverbruik tot het heroverwegen van onze verpakkingsmaterialen, we hebben ons gericht op het verminderen van onze ecologische voetafdruk. In een wereld waar we steeds meer om ons heen zien dat duurzaam zijn hoog geprezen word gaat ons steven naar duurzaamheid verder dan bedrijfspraktijken; het is een reflectie van onze verantwoordelijkheid voor de planeet.

Ons doel voor 2024: Volledig duurzaam opereren; herbruikbare verpakkingsmaterialen, duurzaam gerecycled papier, biologische afvalzakken en nog veel meer!


Ontzorgen in de Levering van Gebruikersmaterialen

Een van onze prioriteiten is altijd geweest om onze klanten te ontzorgen. Dit jaar hebben we geïnvesteerd in het verbeteren van onze leveringsketen, waardoor we onze klanten nog sneller en efficiënter kunnen bedienen. Het is onze missie om niet alleen producten te leveren, maar een totale oplossing te bieden die bijdraagt aan het succes van onze klanten.

Wij merken dat steeds meer klanten kiezen voor het ontzorgen in gebruiksartikelen (papieren handdoeken, toiletpapier en vuilniszakken). Hierdoor zijn wij in zee gegaan met een fijne leverancier, waardoor wij deze producten tegen een scherpe prijs aan kunnen bieden.


Onze Nieuwe Website

In lijn met onze groeiende ambities hebben we ook onze digitale aanwezigheid getransformeerd. Onze nieuwe website is niet alleen een visuele verandering, maar ook een verbeterde gebruikerservaring voor onze klanten. Het is een hub van informatie, middelen en een weerspiegeling van onze evoluerende identiteit als bedrijf.

Door het beheer van onze website in eigen handen te nemen, hebben we nu de capaciteit om deze continu up-to-date te houden en voortdurend te vernieuwen. Of het nu gaat om het delen van bedrijfsupdates of het aanbieden van waardevolle resources, onze website is nu meer dan ooit een integraal onderdeel van hoe we ons als bedrijf presenteren. Het is een digitale etalage die niet alleen onze producten en diensten tentoonstelt, maar ook het verhaal vertelt van onze toewijding aan groei, innovatie en klantgerichtheid.


Mooie Nieuwe Opdrachten

We zijn verheugd te delen dat we het afgelopen jaar enkele opwindende nieuwe opdrachten hebben binnengehaald. Deze projecten zijn niet alleen een erkenning van ons harde werk, maar ook een kans om onze capaciteiten verder uit te breiden en onze klantenkring te vergroten. We kijken uit naar de uitdagingen en successen die deze nieuwe opdrachten met zich meebrengen.

Als we terugkijken op 2023, doen we dat met trots en dankbaarheid. Trots op wat we hebben bereikt en dankbaar voor het vertrouwen dat onze klanten in ons hebben gesteld. Het komende jaar belooft even opwindend te worden, en we kijken er naar uit om onze reis voort te zetten, waarbij we blijven streven naar excellentie, duurzaamheid en innovatie. Bedankt dat u deel uitmaakt van onze reis!

Lees meer over: